Om oss

Prosjektet Trafikk og Dyr ble startet som et privat initiativ av oss, Melanie Merz og Anja Leibiger, i 2019. Begge er vi genuint interesserte i å få til en rettferdig verden for alle sentiente vesen på jorden.

Lei av tusenvis av trafikkdrepte dyr hvert år begynte Melanie å lage en underskriftskampanje for å oppfordre staten å realisere flere og først og fremst nyttige tiltak for å hindre kollisjoner med dyr. Hun spurte Anja om hun kunne hjelpe til med litt research. Anja var begeistret av ideen og slik ble prosjektet til vårt prosjekt.

Hold deg oppdatert på prosjektet Trafikk og Dyr på Facebook.

Mer om Melanie Merz: Melanie Merz og venninnen Marte Henriksen reiste 2015 rundt i Nordland og besøkte 27 forskjellige ildsjeler som velger å leve miljøvennlig og bærekraftig. Reisefortellingene er publisert i boken «Grønn livslyst i Nordland». Finn ut mer om Grønn Livslyst på Facebook.

Mer om Anja Leibiger: Anja oversatt Melanies bok til tysk. Jobben ble ikke betalt med penger men med en avtale om at Melanie skulle passe på Anjas to chinchilla-jenter mens hun reiste rundt i verden i 2017/18. Finn ut mer på websiden Year of travelling.